Teambuilding

Een vrijgezellenfeestje, familie-uitstap, vriendenuitstap, verjaardag of teambuilding? Onze 12 scooters staan voor jullie klaar. De aangepaste helmen voor ieders maat zijn inbegrepen.

Wens je meer dan 12 scooters te huren, neem dan contact met ons op voor een offerte via het reservatieformulier.

Gelieve ermee rekening te houden dat er extra transportkost bijkomt, afhankeijk van het aantal extra scooters. Dit geldt ook wanneer de vertrekplaats afwijkt van de standaard-vertrekplaats van Scootertours.

Er zijn vele mogelijkheden in de streek om jullie dagje helemaal te vullen, zoals een brouwerijbezoek met degustatie van de streekbieren, bezoek en degustatie aan een wijndomein, bezoek met degustatie van een streekproducent ( kaas, chocolade, fruitbedrijf...) kasteelbezoek, museum, huifkartocht, boottochtje op de Dender... Alles is mogelijk. Deel ons gerust jullie wensen en wij zorgen voor het nodige.

Ook culinair worden jullie verwend in het Pajottenland met zijn typische streekgerechten. Of neem gerust je eigen picknick mee!

Wij kunnen ook een picknick verzorgen aan 22€ pp (apero met tapas, belegd broodje naar keuze of assortiment minibroodjes, dessert, water en appelsap) om mee te nemen of ter plaatse gebracht aan 25€ pp.

 

Indien u dat wenst, kan de groep begeleid worden door 1 of meer gidsen, die met een scooter de tocht in goede banen leiden.

De prijs voor een gids bedraagt tussen de 50 EUR en 100 EUR (afhankelijk van de duur van de rit)

Gelieve dit even te vermelden in het vak 'opmerkingen' en dan maken wij u een aangepaste offerte.

Talen

  • Nederlands
  • English