Routes

Standaard startplaats: Korte Kamstraat 32, 1760 Roosdaal (Pamel)

We hebben een ruim assortiment aan routes die we u kunnen aanbieden. Voor een halve dag is een route tot 50 km aan te raden, voor een hele dag kan je gerust een route tot 80 km inplannen.

Hieronder enkele voorbeelden: 

  Eaudilonroute (30 of 50 km)    
  Kids Belevingsroute (38 km)    
  Zeppos-route (30 km)    
  Valleitjesroute (31 km)    
  Paradijsplekjes-route (50 km)    
  Mooiste dorpen route (50 km)    
  Langs grote hoeves en kleine kapellen (60 km)       
  Brueghelroute (60km)    
  Geuzeneuze-route (70 km)    
  Pajot-route (75 km)    

Na reservatie krijgt u nog meer info over de routes (kaartje, knooppuntenfiche, ... ) en ook suggesties over andere activiteiten die je kan combineren met je scooteruitstap. Bij het vertrek geven we u een gekozen route mee a.d.h.v. fietsknooppunten die gevolgd worden. Dit wordt samen besproken.

Ook tips voor eten en drinken onderweg worden meegedeeld. In het Pajottenland worden jullie culinair verwend met zijn typische streekgerechten. Of neem je liever een picknick mee, of laat je graag een picknick ter plaatse leveren? U vraagt, wij draaien!

Er zijn vele mogelijkheden in de streek om jullie dagje helemaal te vullen, zoals een brouwerijbezoek met degustatie, bezoek met degustatie van een streekproducent, kasteelbezoek, museum, huifkartocht, boottochtje op de Dender... Alles is mogelijk. Deel ons gerust jullie wensen en wij zorgen voor het nodige.  

Een reservatieaanvraag indienen kan via dit formulier

Talen

  • Nederlands
  • English
Comments